Dún fógra

Třetí číslo SuperApple Magazínu v roce 2016, vydání Květen – červen 2016, vychází ve středu 4. května a jako vždy přináší hodně zajímavého čtení.

Číslo otevírá velké téma věnované použití chytrého telefonu iPhonu v autě. Dozvíte se, jak funguje systém CarPlay a ve kterých autech jej najdete. A také o tom, jak funguje iPhone v těch autech, které systémem CarPlay nedisponují.

Podařilo se nám také pro vás připravit dvě velké recenze nejžhavějších novinek: jak malého iPadu Pro s 9,7 palcovým displejem i malého, ale nabušeného iPhonu SE. A samozřejmě najdete v čísle také spoustu dalších zajímavých testů, například hned dvou systémů pro chytrou domácnost, drona s kamerou DJi Phantom či grafických tabletů.

V sekci věnované chytrým hodinkám Apple Watch si můžete přečíst zkušenosti uživatele, který doposud používal chytré hodinky konkurenčních výrobců. Dokázaly jej nadchnout, nebo ne?

Agus mar is gnách, san iris gheobhaidh tú alt grianghraf fairsing, líon mór tástálacha, comhairle agus treoracha.

Cá háit don iris?

  • Tá forbhreathnú mionsonraithe ar an ábhar, lena n-áirítear leathanaigh réamhamhairc, le fáil ar leathanaigh s ábhar irise.
  • Is féidir an dá iris a fháil ar líne díoltóirí comhoibriú, chomh maith le ar sheastáin nuachta inniu.
  • Is féidir leat é a ordú freisin ó r-siopafoilsitheoir (ní íocann tú aon phostáil anseo), nó fiú i bhfoirm leictreonach tríd an gcóras Alza Meáin nó Wookiees le haghaidh léamh compordach ar ríomhaire agus iPad.
.